android
  #1  
Old 11-11-2010, 11:59 AM
asdf916 asdf916 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Tracklist not actually refreshed!

Hi all,

My Rockbox'd Clip+ v3.7 (although I've had this problem with a previous version from months back) doesn't seem to want to update the tracklist under the "Database" menu, although newly added tracks show up under the "Files" menu. For example, if I add a new album, if I go through Database > Album, that album won't be there but I can find tracks in the Files menu.


When new tracks are added, my Clip refreshes the database when disconnected from the USB port and I let it go to completion. What am I doing wrong?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-11-2010, 12:13 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Settings-->General Settings-->Database.....that is the menu you need to visit. You can either have it automatically update when changes are detected, or manually initialize it.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:43 PM.