android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-19-2010, 06:10 AM
eunice_hairburger eunice_hairburger is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Default How do I know my player is working!?

I just got my new Cowon i-Audio 9 and it looks great, but there are (possible) PROBLEMS!!

1. I tried to install it / connect it to the PC, but nothing happened. It couldn't find the software (which I didn't put in at first – the CD that came with it), so I put it in, but it still couldn't find it. I tried changing USB ports and unplugging everything and plugging it in again. I tried turning on the player but it's not charged enough I presume so nothing happened there either.

Do I NEED to install it as such? I tried to go to Windows Media Player to see if it found the device, but nope.

2. How do I know it's actually charging correctly? I tried both the USB and the powerpoint charge, but nothing appears to be happening. I mean, obviously it's not turned on, but is there usually a light or something to let you know it's charging ok??

3. How DO you turn it on exactly? I know it's the slider thing on the right side of the player, but it won't STAY slid over to the power part of that slider control. I assume you just slide it there and hold it to switch it on?

HELP!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:02 AM.