android
  #1  
Old 11-26-2010, 01:09 AM
littleleaf12345 littleleaf12345 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Unhappy All the file names are invisible!

Honestly, I don't know how this happened.
I newly downloaded the Samsung Media Studio,
and everything worked perfectly fine.

After doing some of this and that,
there were no files existing according to the Samsung Media Studio.

After detaching the MP3 from the computer,
I looked and saw that the files could be opened,
but the names were invisible,
so I don't know what songs or videos I would see in my MP3 list, which is very annoying..

When looking through the files on the computer, the files don't exist at all, so I can't upload pictures onto the PC etc....

PLEASE SOMEONE HELP. I REALLY LIKE THIS MP3 AND DONT WANT TO CHANGE IT.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-26-2010, 01:22 AM
littleleaf12345 littleleaf12345 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Default

Oh yeah, and I also bought this 3-4 years ago so I doubt that there will be warranty.
Reply With Quote

  #3  
Old 11-26-2010, 06:56 AM
pgh1969pa pgh1969pa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 578
Default

Delete the files off the player, reset the T10, reboot the computer, and attempt to sync again. If this doesn't work, stop using the Samsung Media Studio and switch to another software such as media monkey.

Your posts are missing too much detail for more help than that. How much free space is remaining on the player after transfering the files? Is your player in MTP or UMS mode when you connect? Are you running Windows natively or are you connnecting through a virtual machine? What version of windows are you using? Does this computer have the latest version of Windows Media Player on it? What is the file type you have transferred to your T10? Are these files copyright protected? Are your ID3 tags properly configured? Did the player drop its connection during the sync process? Are the files detectable if you copy them manually using Windows File Explorer? If you want more specific help, please be more detailed about your situation.

Could be a tag corruption error or a failure to update the library on the player. Don't really know without more info.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:34 PM.