android
  #1  
Old 01-21-2011, 07:01 PM
ArmyG33k ArmyG33k is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: BFE
Posts: 2
Exclamation Sync Issues with my NWZ-S545

OK so here's the deal I bought this Mp3 Player as a replacement/upgrade from my last one, I bought it from BestBuy a little shy of a month ago, so the issue that I'm having is it'll be totally fine for a couple of hours and then it shuts off, so I turn it back on trying to listen to music then it proceeds to tell me that there are no songs... OK, so I plug it into my computer and I go into the music folder after my computer recognizes the device and right in front of me is all my music, cool, I still have my tunes, I remove the device from the computer to check, says That I don't have any music so I proceed to repeat the process and same results, so i decided to format it the device and re-sync everything it works fine and then the same thing shuts off and says no music, I tried resetting it and nothing I tried customer care for both BestBuy AND Sony and well, they basically tell me that I'm SOL, i was wondering if anyone has had the same issue with the device and found a solution to this aggravating issue I am open to any suggestions on to how to resolve this issue....

Thank You,
ArmyG33k
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-22-2011, 05:06 AM
Ascariss's Avatar
Ascariss Ascariss is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Poland
Posts: 426
Default

hmm, was this device on sale or something? because the reset should fix this but it appears it does not. I would suggest you return it and buy something else, either the new E Series or another brand of player because I have not seen people having such problems with their S550s before.
__________________
-Ascariss - Sony Crew
Reply With Quote

  #3  
Old 01-24-2011, 01:27 PM
ArmyG33k ArmyG33k is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: BFE
Posts: 2
Default

Well i tweeked with it some got it to work, I have no idea what on earth i did LOL
Reply With Quote

  #4  
Old 01-24-2011, 03:31 PM
Ascariss's Avatar
Ascariss Ascariss is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Poland
Posts: 426
Default

Ah nice, good to know it works.
__________________
-Ascariss - Sony Crew
Reply With Quote

  #5  
Old 01-24-2011, 09:42 PM
lestatar's Avatar
lestatar lestatar is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hong Kong now, but NYC always
Posts: 4,657
Default

@Army: Good news! But to further everyone's knowledge, can you kinda describe what you did to get things going again?
__________________
DAPs:2xRBFuze8+16GB|SonyE345|ZenV+,Micro,Xtra40GBx2|RBG igabeatFX|RCAOpal
IEMs:PanaHJE900|Nuforce 700x|HippoVB|iMetal590,i490|SM PL-21|CX300|EP630,Aurvana
Guitars:IbanezS540,JS1200|Ovation
PoolCues: a bunch
A Glossary for Newbies
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.