android
  #1  
Old 02-01-2011, 05:10 PM
briant1234's Avatar
briant1234 briant1234 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: New Jersey
Posts: 155
Default Zen Mozaic Questions? Ask Me

Hi ive had a Zen mozaic for over 2 yrs, and pretty much know all about it. If you have any questions about the Mozaic, you can ask me
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-17-2011, 07:44 PM
carla5 carla5 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Default how long does it take you to put a film onto your mozaic?

hi,
thanks for offering your help, i have recently got a creative mozaic and have been trying to transfer films onto it, however when doing this it takes a VERY long time doing so and gives a guide of approximatly 9 hours. i have tried to complete the download however after 6 hours and the transfer still not complete i had to turn the laptop off. is this how long it should take to transfer the file from the laptop to creative mozaic? how long does it usually take for films to transfer onto your mozaic? and is there any help/advice you could give me?

any help much appreciated

thanks
Reply With Quote

  #3  
Old 07-17-2011, 05:11 AM
beaviz's Avatar
beaviz beaviz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Netherlands
Posts: 3
Default

Did you convert the movie before transfer?
How big was the output in mb's?
tried an other usb port or other pc?

Mine usually completes transferring in 5 to 10 minutes
depending on the size of the movie.
Reply With Quote

  #4  
Old 07-23-2011, 12:52 PM
bharath666 bharath666 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by briant1234 View Post
Hi ive had a Zen mozaic for over 2 yrs, and pretty much know all about it. If you have any questions about the Mozaic, you can ask me
Hi, A few days back when i connected my zen mozaic ez300 to my PC, the PC didn't detect it and "Scanning Disk..." started displaying on the player's screen. This is the first time that something like this has happened and i've been using this for about a year.
When i try to switch it on it boots upto the Creative and Zen logo and switches off. I accessed the recovery mode and cleaned, formatted and reset the player. But none of this worked out.
The charge on the player is almost full and I use Windows XP SP2. Please help me out!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.