android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-16-2011, 11:08 AM
tbb007 tbb007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 10
Default e280 plays, won't connect

Recently rockboxed my e280 v1, worked fine last week.

Not sure what happened over the weekend, but for the past couple of days it has played just fine (in both OF and rockbox), but the computer can't access it.

When I connect (in MSC mode), Windows (7 on one machine, Vista Business on another) "searches for content" on it for a long time (sometimes 5+ minutes). Eventually, it recognizes the device by name, but can find no content on it. I can't diskcheck or format it, because Windows "can't access" it; it "sees" it, but can't interact with it, and the player shows that it has "Disconnected" (though it continues to charge).

I tried reinstalling firmware in Recovery Mode, but that didn't help (though it continues to play the music on the device). And since I did that, rockbox is now gone (or at least inaccessible), so I can't even use that lovely new 8gb micro SD card.

Suggestions?

EDIT: FWIW, Windows Media Player can see it in "MTP" mode (and it recognizes that it's nearly full). I'm not inclined to try to synch it, though.

And the more I think about it, the problem must be related to whatever is causing the USB mode to "disconnect" prematurely: that's why Windows keeps "looking" for it, because it disconnects after a few seconds (though, as I say, it keeps charging). Same result with different cables on different computers.

More EDIT: Somehow, I got it to stay connected in Recovery Mode, and instead of reinstalling the firmware, used the "sansa.fmt" option.

It's loading music OK and staying connected. Unless I update this later, assume that all is well. Thanks.

Last edited by tbb007; 02-16-2011 at 12:35 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.