android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Cowon iAudio > Cowon iAudio 9/9+

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-22-2011, 08:20 AM
don_busi don_busi is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Default IAudio9 "pretends" to be charging all the time and cannot be turned off.

My Cowon IAudio9 16GB shows some odd.

When I charge it, after some time it shows the "battery full" sign (big, red in the center of the screen). (So far, so good.)

When I unplug it from the power-source, this sign doesn't disappear as it used to.

When I press the "Menu"-Button (on the right side) then I get to the main screen letting me play anything just as usual. (Also good.)

The only odd thing is, that in the top-right corner the battery-display doesn't show the status of the battery, but it show's that it is charching (little battery with a falsh-sign)...even dough it's not plugged into any power-source. And I'm not able to turn the player off... when I try, always the big red "fully charged"-sign shows.

Can anyone help me get my IAudio9 to work properly again?!

Any help is highly appreciated!

Cheers,
Don
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:02 AM.