android
  #1  
Old 08-29-2011, 02:28 PM
rvb123's Avatar
rvb123 rvb123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: on earth
Posts: 45
Question x-fi2 charger help

Yesterday I plugged my zen wall charger into my player, it was fine charging as normal for a few minuets (I'm still able to use it when its plugged into the wall charger) then it shuts off. i turn it back on and instead of the splash screen showing the zen logo, it went to a battery symbol with a lightning bolt through it. (this symbol normally means charging but its never done this before) and it wont turn on when its not hooked up to the charger, any ideas as to what is happening?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-30-2011, 03:07 AM
marriedto51 marriedto51 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 40
Default

I don't know what's actually happened, but I would personally try cycling the battery: charge the player fully (without using it); set it to play and leave it to run down completely (until the player shuts off); then charge completely again and see if that gets it sorted out.
Reply With Quote

  #3  
Old 08-30-2011, 01:18 PM
delirius delirius is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 131
Default

Happened to me few times before it became unusable. You should back up your files in any case.

For me, this behavior became more and more frequent, until device became totally unusable. Every time i connected it for more than few minutes, it reseted and became unresponsive for a few hour. I had to return it to shop for replacement. (i returned it 1 day before 1 year of usage. I had a warranty 2 years so it didn't really mattered)
Reply With Quote

  #4  
Old 08-31-2011, 06:22 PM
rvb123's Avatar
rvb123 rvb123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: on earth
Posts: 45
Default

i charged it over night so it works now. I will be sure to back up my files as well. thanks for the help!
Reply With Quote

  #5  
Old 07-10-2013, 09:13 AM
rexracer rexracer is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 17
Default

i too had the same problem the lighting bolt is the charging symbol and it means that the battery is completely drained let i charge for an hour or more and it should work fine
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:37 AM.