android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Cowon iAudio > Cowon iAudio 9/9+

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-18-2011, 08:36 AM
vvilisov vvilisov is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default deleted Param File - now am asked for language on each player start

Hi, I deleted PARAM file as described here http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=53963 to get rid of the European limitations. But now after each player startup I am asked for language settings and also any other settings are not stored.
How can I make the player to store settings?
I already tried to reload firmware 1.14, what did not help...
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-18-2011, 08:50 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Are you using MTP mode? Try MSC connection, or vice versa.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:27 AM.