android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Sony Walkman > Walkman E Series

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-04-2011, 06:08 PM
rezonanz rezonanz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
Default Big problem with nwz-e454 after entering service menu!

Hello
This is my first post here and I think I have a big problem here and I need your help!!
I hava just bought a new sony nwz-e454 player and to my disapointment I found that the volume level is too low...
Of course I have set the avls limit to "Off"
So I decided to search if there is a solution on the net,and I found out about the service menu
I entered there and I tried to change the limiter.I didnt find exactly what to change and I just browsed the audio menu
Or so I thought
Probably I must have pressed something I wasnt supposed to press
After the restart,the player maximum volume is really really loud(Now at 15 is so loud as it was at its maximum--30)
This is not a very big problem cause I wanted to boost the volume in the first place,although now its too loud
the big problem is that the radio is not working anymore!!
everytime i select the "fm" icon,the player stops responding!The buttons dont do nothing and I need to reset the player in order for it to work again.
I really need your help here please!
Does anybody know where I must go in order to at least revert the player back to its original state?
thank you!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.