android
  #1  
Old 10-17-2011, 09:51 PM
ZeroEO's Avatar
ZeroEO ZeroEO is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Ptbo, ON. Canada
Posts: 53
Default US Model Owners, I got a question for you!

So, I have the YP-G70CW model and I wanted to know about the US 5". Does it have the same multi-touch problem that I've seen in the other models? I'm sorry if someone had already asked this but I didn't see it anywhere-I could just be blind.

EDIT SEE HERE:
__________________
Using: Samsung Galaxy S Wifi 5.0 8GB (YP-G70CW) w/ 32GB Micro SDHC Card (Transcend Class 4)
Used: Zune HD 16GB, Zune 30GB, PSP 1000 w/ 1GB Pro Duo Card, JVC XL-PV310 w/ 700MB CDs
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-17-2011, 10:08 PM
karlangel0 karlangel0 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 6
Default

I also want to address the question above for those who updated to 2.3.5 if the problem has been fixed?
Thank you..
Reply With Quote

  #3  
Old 10-18-2011, 08:49 PM
sargaso sargaso is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: California
Posts: 4
Default

I have a 5" YP-G70CWY/XAA which is the US version and came with 2.3.5 loaded. Downloaded the multi touch app and did not see the problem in the video.
Reply With Quote

  #4  
Old 12-17-2011, 12:15 AM
IGNITIONDREAM IGNITIONDREAM is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: California USA
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by sargaso View Post
I have a 5" YP-G70CWY/XAA which is the US version and came with 2.3.5 loaded. Downloaded the multi touch app and did not see the problem in the video.
Same here, no problems on my end !!!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.