android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-19-2011, 06:38 PM
Aprules2 Aprules2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default Trouble With bricked E250

I found an E250 at a yard sale a few months ago and I have been using it and it worked fine. Today I decided I'd do a firmware upgrade. SO I went to Sansa's site downloaded the Firmware updater and installed 1.02.24. My Sansa rebooted after and kept locking up, when I turned the wheel things would just randomly open. After trying to format the unit and reinstall the firmware and running in circles using Sansa's crappy tutorials I ended up bricking my phone. Blue ring no display. So I found this sites thread about using e200tool. I got to the point where the software runs and my E250 loads into recovery mode, the drive opens up on my desktop, then I took the firmware files PP5022.MI4 and BL_SD_boardSupportSD.ROM and copied them into the Sansa drive. I told the computer to eject the drive, the Sansa said drive ejected, I unplugged the usb cable and it didn't auto restart like it usually does. So I held down the menu button for 20Seconds and then pushed it to turn it back on. But I still have just a blue ring and no display. Is it possible the firmware from Sansa is corrupted? It had the original 1.0.0 on it when I got it, am I not compatible?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:21 PM.