android
  #1  
Old 02-19-2012, 08:52 AM
eminem_rocks eminem_rocks is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4
Default problem with COWON iAudio e2, plz help...!!!

Hi guys...this is my first thread in here...
I am a regular follower of this forum as it has helped me a lot in the past...

I recently bought Cowon iAudio e2 from Flipkart.
And I am using Soundmagic PL30 earphones.
The sound quality is awesome and I am very happy with the product.
But when I change equilizer settings to anything but normal, and when I put volume to maximum, sound quality degrades drastically...
I have tested my earphones on laptop at maximum volume and they are just fine...this problem is there even after upgrading the player to latest firmware...
please help...
thanks in advance...

P.S. : please guys, I need help as this is the only mp3 player I'll have for next few years as I can't afford to buy a new one.

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-19-2012, 09:06 AM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,145
Default

Please don't multi post. You can bump your original "first thread" instead.

http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=68041

There's not many people here that have said they have the E2 so I don't know how much help you'll get or when. Be patient.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.