android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-03-2013, 10:42 PM
Just Some Guy Just Some Guy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 495
Default Clip+ Rockbox and Sansa Firmwares not loading or booting.

Rockbox decided to screw up on a massive scale and now neither the original firmware nor Rockbox itself will load, run and operate. The root directory is currently blank, with the exception of the "clppa.bin" file and a test directory I put on to see if it was the device itself that was the matter. Checking its properties, it says it only has 30 megs (the bin file and a few mp3 files) and nothing else.

All attempts at resetting it through the Aansa firmware updater and the Rockbox installer have failed. All attempts are a hardware reset have failed. All attempts at a software reset have failed.

EDIT: Some more info, in case it helps. When plugged in to a USB cable, the screen says "bootloader USB mode", while unplugged it says "File Not Found" then says "plug USB cable". Obviously, this does nothing because it just sits at "bootloader USB mode" forever
__________________
Sennheiser PX 100 still great after all these years
NWZ-A17 (64GB) and 128 GB card ALL THE MUSICS!! ALL OF THEM!!
Toshiba AT330 32 GB Tablet + 128GB SDXC + 128 USB movies, Netflix and internet, oh my!

Last edited by Just Some Guy; 02-05-2013 at 09:00 PM. Reason: Changed topic to trying to get the Clip+ to load ANY firmware
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.