android
  #1  
Old 01-08-2007, 06:17 PM
Miluion Miluion is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default The Back Button

Hi,

I ordered a Zen V Plus (8 GB). It's just got here. What I found different about it is the the scrolling stick is metal, not plastic, but I guess it's part of the 8 GB version.

My problem is that the play/pause button clicks when you push it but the back button makes no sound, and I don't know when I'm pushing it too hard. I don't know, I'm a little uncomfortable with it.

Does anyone have this "problem"? Is this just how it is?

Thank you.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-08-2007, 09:49 PM
drspark61 drspark61 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 85
Default

The back button on my wife's 2G Zen V Plus is like this. You don't hear or feel the click as much as you do on the Play/Pause button (or on the back button on my Zen V Plus). I pointed this out to her and cautioned her not to go overboard pressing the button. It wasn't long before we both had a feel for how much pressure was required to use this control (not much).
Reply With Quote

  #3  
Old 01-08-2007, 10:59 PM
Miluion Miluion is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by drspark61 View Post
The back button on my wife's 2G Zen V Plus is like this. You don't hear or feel the click as much as you do on the Play/Pause button (or on the back button on my Zen V Plus). I pointed this out to her and cautioned her not to go overboard pressing the button. It wasn't long before we both had a feel for how much pressure was required to use this control (not much).
I glad I'm not the only one. Yeah, there is actually small click when you push it but not as much as the play/pause button. It's nothing to fuss about, is it? I get really picky when it comes to things like this.
Reply With Quote

  #4  
Old 01-21-2007, 02:26 AM
spiderman spiderman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default

I also have the same problem. But I don't think mine clicks. But it works but I don't know.

Should I replace it? I've only got it for a day.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:05 AM.